duurzaam beheer sport en golf terreinen

Golfbanen en voetbalvelden Green Deal:

we gaan voor duurzaam.

 

Nu de Green Deal tussen de sportsector en de overheid is getekend, zal dit moeten gaan leiden tot het terugdringen van pesticiden en kunstmestgebruik op sportvelden en golfbanen.

 

Innogreen streeft hier al jarenlang naar en is daardoor een goede partner om gezamenlijk de mogelijkheden te bekijken en een helder plan van aanpak op te stellen. Leidend daarbij is de inzet van minder chemie, het optimaliseren van de natuurlijke processen waardoor ziektedruk sterk afneemt, het werken aan kosten reductie en optimaal gebruik van banen en velden mogelijk maken..

Dit vraagt om Het vakmanschap van greenkeepers en sportveldbeheerders en een partner met ervaring.

 

Kennis en ervaring

Innogreen heeft al meer dan 10 jaar ervaring met het duurzaam beheren de openbare ruimte, tuin en park,  golfbanen en voetbalvelden. Tevens heeft Innogreen een partnerschip afgesloten met het Engelse bedrijf Symbio.

 

innogreen logo jpeg nw kleur klein.jpg       &   symbio.gifsoil food web kl.jpg

een sterk team!

 

Symbio is al 25 jaar actief en toonaangevend in Groot Brittannië als het gaat om duurzaam golfbanen en voetbalvelden beheer en met zeer goede resultaten. Wij kunnen van deze ervaring profiteren en daarmee de Green Deal goed handen en voeten geven. Een onderdeel van kennis overdracht  zal het geven van seminars zijn.

 

Samengevat geven wij voorlichting, advisering en ondersteuning bij al uw vragen met betrekking tot onderhoud en –beheer.  Meer weten, neem contact op met onze specialist op dit gebied,

 

Ruud Snijders: E: snijders@innogreen.nl   T:06-10597243

Hij kijkt graag met u mee en vertelt u in een gesprek over de mogelijkheden.

golfbanen inspectie kl.jpg

Golf  en voetbal zijn gezonde sporten in een natuurlijke omgeving.

We maken het onderhoud samen met u milieuvriendelijk en de kosten beheersbaar.

green opbouw kl.jpg

Innogreen levert advies, begeleiding, organische meststoffen, vilt reductie, schimmeldruk vermindering, snellere start voorjaar,  goed grasbestand door schimmeldominante toplaag te creeren enz...