Innogreen is lid van

wilde weelde logo.jpg


webshop knop.png

Online bestellen

Professionals kunnen 

de producten online bestellen.

Vraag uw inlog code aan

via info@innogreen.nl

 

Particulieren verwijzen

wij voor onze producten

naar Tuinkenner.nl

tuinkenner logo.jpg

 

 

 

 


Innogreen

Algemeen

Innogreen wil verantwoord ondernemen en samenwerken, met het biologisch evenwicht als uitgangspunt en als doel: een duurzamer en milieuvriendelijke leefomgeving creëren.


banner vlinder.jpg


Innogreen heeft als eerste bedrijf in Nederland Duurzaamheidspaspoorten

behaald op haar meststoffen en bodemverbeteraars! (Nl Greenlabel A+)

innogreen logo jpeg nw kleur klein.jpg

Innogreen is opgericht in 2007 en ontwikkelt sindsdien duurzame kwaliteitsproducten voor het (openbaar) groen, een totaalpakket voor professionals in de groene sector.

 

 

Het zwaartepunt ligt daarbij op de bodem. De bodem is zeer boeiend. Het is de basis van alles wat groeit, daar moeten wij echt zuinig op zijn. We ontwikkelen dus onder andere speciale producten voor een betere bodemkwaliteit. Innogreen staat dan ook voor innovatie in het groen.

 

Om onze doelen te bereiken adviseren we u graag over onze organische meststoffen en bodemverbeteraars. Grondstoffen worden gekozen uit reststromen van de voedingsindustrie, duurzaam geproduceerde mycro-organismen en andere basis materialen welke hergebruikt kunnen worden waardoor grondstoffen hun waarde behouden. Dat zorgt voor meer ketensamenwerking, innovatie, minder grondstoffenverbruik en minder afval (circulaire economie) Tijdens de productie wordt gebruik gemaakt van zonne-energie.

 

Door Innogreen worden ook biostimulatoren en biologische gewasbescherming producten ontwikkelt. Verder worden er seminars georganiseerd en kunt u bij ons terecht voor alle watertechniek, waterberging, klimaat-  en andere tuinbouwtechniek.

 

Meten is weten: Innogreen bemonstert de bodem waar nodig en waarna er uitgebreide adviesrapporten gemaakt worden over bodem en structuur. Onze leefomgeving maken we graag, samen met u,  groener.

 

Innogreen geeft daarbij de voorkeur aan een milieu vriendelijke aanpak. Dit geeft veel betere resultaten, is gezonder en stimuleert de biodiversiteit.  Onze producten zijn bovendien gecertificeerd door NL greenlabel en dragen het predicaat A+,  wat staat voor zeer lage CO2 footprint.

 

Samenwerken is de basis van verantwoord ondernemen en dat garandeert de continuïteit op lange termijn. Kwaliteit en klanttevredenheid en korte directe communicatie vinden wij zeer belangrijk. Ons doel is dan ook verantwoord ondernemen met milieuwinst als resultaat. Om die reden zijn we in 2016 gestart met 3Green

We delen graag uw  passie voor groen!

 

 

met vriendelijke groet,

Ruud Snijders Ruud clematis.jpg

Directeur


 

 

 

Herschaalde kopie van dealers start.jpg