BioBasis 8-3-9 + 2 Mgo + micro organismen

Optimaliseer de Bodemgezondheid met BioBasis© Organische Meststof NPK 8-3-9 + 2 MgO en Micro-organismen


Een weelderige groei begint bij een gezonde bodem. Factoren zoals een uitgebalanceerde lucht/waterhuishouding, een optimale pH-waarde, en de aanwezigheid van opneembare voedingselementen zijn van cruciaal belang. Een diverse bodemflora speelt eveneens een onmisbare rol in het bevorderen van krachtige planten. Ontdek de kracht van BioBasis©, de organische meststof die micro-organismen stimuleert!


Unieke Samenstelling voor Optimaal Bodemleven


Dankzij de unieke samenstelling van NPK 8-3-9 + 2 MgO en micro-organismen, bevordert BioBasis© niet alleen de beworteling, maar ook een gestage groei, een verrijkt bodemleven en een verhoogde weerstand. Daarnaast biedt het een opvallende droogtetolerantie. De langdurige werking van deze organische meststof maakt het slechts nodig om tweemaal per jaar te strooien, wat zorgt voor gemak en efficiency.


Essentiële Overwegingen voor Optimale Resultaten


BioBasis© houdt rekening met essentiële factoren zoals bodemstructuur, aanwezige voedingsstoffen, organische stofgehalte en het vermogen van de bodem om vocht vast te houden. Deze meststof is ideaal voor vaste planten, heesters en bomen, en bevat zelfs micro-organismen voor zuurminnende planten.


Slim Mesten met BioBasis© en Vabomix2


Ervaar de voordelen van BioBasis© in combinatie met Vabomix2, een najaarsmest voor een optimale voedingsbalans. Door deze slimme benadering zorgt u niet alleen voor een overvloedige groei, maar ook voor een duurzame en gezonde bodem gedurende het hele jaar.
Kies voor BioBasis© en ontdek de natuurlijke weg naar een bloeiende tuin met krachtige en gezonde planten!


Toepassing BioBasis©:

  • BioBasis_klein.jpgmeststof voor basisbemesting
  • voor vaste planten, heesters en bomen
  • geeft een rustige en rijke groei
  • is zuinig in gebruik
  • stimuleert het bodemleven


Inhoud:


Organische stikstof afkomstig van verenmeel, beendermeel, meel van oliehoudende zaden en cacaodoppen. Ureumstikstof, fosforzuuranhydride en neutraal ammoniumcitraat, kaliumoxyde, magnesiumoxyde oplosbaar in mineral zuur en water, mycorrhizae, enzymen en gisten.


Verpakking(en):

10 kg - 25 kg

 

Algemeen doserings advies per 100 m²:

voorjaar: 8 - 10 kg
zomer: 6 - 8 kg

 

* Voor een optimaal resultaat adviseren we de juiste dosering door één van onze adviseurs te laten bepalen aan de hand van de bodemgesteldheid. 


Kenniscentrum

In ons kenniscentrum delen wij informatie over inhoudsstoffen, insecten, schimmels, plagen en ziekte en andere onderwerpen.


Daar Innogreen BV over het gebruik, de opslag alsmede het onjuist toepassen van haar producten geen controle kan uitoefenen, kan geen aansprakelijkheid aanvaard worden voor verminderde werking of eventuele schade.  


Productfolder PDF

 

Terug naar meststoffen