Inno_Pand_klein.jpg

 

T:   0183 - 509796

E:   info@innogreen.nl


Webshop


Maak hieronder uw keuze:

 

Webshop_bedrijf.png

Webshop_Partucilier.png

Nieuwe B2B klant?

Bent u een groen professional en wilt u toegang krijgen tot onze exclusieve B2B webshop? Wij helpen u graag aan de juiste inloggegevens. U kunt eenvoudig uw gegevens aanvragen door een mail te sturen naar: info@innogreen.nl. Vermeld in uw mail uw bedrijfsnaam, KvK-nummer en uw NAW-gegevens.


Creëer een oase van groen met Innogreen!

Innogreen is dé toonaangevende groothandel voor hoogwaardige tuin- en plantenverzorgingsproducten. Wij bieden een breed scala aan producten voor zowel professionele hoveniers als enthousiaste tuinliefhebbers.


Waarom zou je kiezen voor Innogreen?

  • Hoogwaardige producten: Onze grondstoffen worden gekozen uit reststromen van de voedingsindustie, duurzaam geproduceerde micro-organismen en andere basismaterialen, die hergebruikt worden.
  • Uitstekende service: Wij bieden onze klanten een snelle levering, deskundig advies en een klantgerichte service.
  • Duurzaamheid: Ook bij Innogreen streven we naar een zo laag mogelijke ecologische voetafdruk, we gaan hier dan ook zorgvuldig mee om bij het samenstellen van onze producten.


Onze kernwaarden

Binnen onze organisatie vinden wij het belangrijk om continuïteit te waarborgen, duurzaamheid te bevorderen, biodiversiteit van de bodem te vergroten en verantwoord om te gaan met mens en maatschappij. Samenwerkingen met andere bedrijven zijn er dan ook om zoveel mogelijk de (groene) circulaire economie te bevorderen en van daaruit onze producten te ontwikkelen.


Ontdekt onze producten online of bezoek één van onze aangesloten dealers.

Heeft u een bedrijf en wilt u onze producten in gaan zetten voor uw projecten? Of bent u particulier en wilt u onze producten inzetten voor uw eigen groene tuin oase?