Inno_Pand_klein.jpg

 

T:   0183 - 509796

E:   info@innogreen.nl


Over onze producten

Innogreen ontwikkelt en verhandelt organische meststoffen en bodemverbeteraars van hoge kwaliteit voor de professionele groene sector. Het betreft eigen unieke recepturen die specifiek aansluiten op de toepassing waarvoor ze gebruikt dienen te worden. 

 

Symbiose tussen bodem en plant

De producten zijn gericht op samenwerking tussen de bodem en planten. De producten kenmerken zich door hun organische samenstelling, langdurige werking en toevoegingen op maat zoals bodemleven, organische stof, zeewier en andere stimulanten.

 

Verantwoorde producten

De groene sector wordt geassocieerd met duurzaamheid en vergroening. Daar willen wij met onze producten aan bijdragen. Onze meststoffen zijn daarom NL-Greenlabel gecertificeerd! Dit betekent dat deze producten als veilig en duurzaam worden bestempeld en op een verantwoorde manier worden ontwikkeld en getransporteerd. Uiteraard zijn wij hier trots op en draagt ook u als gebruiker bij aan een beter milieu als u onze producten gebruikt. Bekijk onze duurzaamheidspaspoorten en lees meer over NL Greenlabel op onze partnerpagina.

 

Voor onze producten klik hier

 Download onze digitale groengids voor een compleet overzicht van onze producten