Bodemonderzoek en advisering


Essentieel voor gezonde planten en bomen!

Een gezonde bodem is cruciaal voor het welzijn van planten en bomen. Begin daarom bij de basis en zorg voor een vruchtbare bodem voor gezonde groei, plantweerbaarheid en bloei.


Praktisch advies voor bodemverbetering, plaagdierbestrijding en wildwering

Onze experts helpen u bij het aanpakken van problemen op het gebied van:

  • ziekte en plagen
  • wildwering
  • bodemverbetering.

Zo zet u de juiste materialen in voor uw klant of project!


Waarom een gezonde bodem belangrijk is!

Wanneer de bodem niet op orde is, zijn plagen en bomen vatbaarder voor plagen en ziektes. Wij helpen niet alleen met het verbeteren van de bodemstructuur en het bodemleven, maar bieden ook natuurlijke oplossingen voor plaagdier en ziektebestrijding.


Op maat gemaakt bemestingsadvies

Onze adviseurs staan altijd klaar om u het beste advies voor uw project te geven. Soms is het belangrijk om een eerste meetpunt te bepalen voor het verbeteren van de gezondheid van de bodem, het bodemleven en de plant. Dit doen wij door middel van een uitgebreid bodemonderzoek, waarna er een advies op maat wordt gegeven. Geen overbodige rapporten, maar direct en toepasbare aanbevelingen specifiek voor uw project en vakgebied.


Bodemanalyse voor gezonde groei en sterke planten

Een bodemanalyse zorgt voor een goed beeld van de huidige conditie van de bodem, waardoor de garantie op een gezonde groei en minder kans op plagen en ziekte wordt vergroot wanneer het advies wordt uitgevoerd.


Door de inzet van onze producten en natuurlijke oplossingen dragen we bij aan duurzame en milieuvriendelijke oplossingen.


Persoonlijk vrijblijvend advies

Wilt u weten wat wij voor u kunnen doen? Stuur ons een mail via info@innogreen.nl of neem contact met ons op via 0183 50 97 96.


Lees meer over:


Download onze digitale groengids voor een compleet overzicht van onze producten