WildeWeelde.png


    

 


Welkom bij Innogreen B.V.


Dé Duurzame Innovators in Groene Oplossingen

 

Over Innogreen BV

Bij Innogreen BV geloven we in de kracht van duurzame innovatie om de wereld groener en gezonder te maken. Sinds onze oprichting hebben we ons toegewijd aan het leveren van hoogwaardige, milieuvriendelijke oplossingen die bijdragen aan een duurzamere toekomst.

 

Onze Missie

Onze missie is helder: we streven ernaar om groene oplossingen te bieden die niet alleen voldoen aan de huidige behoeften, maar ook zorgen voor een positieve impact op de wereld om ons heen. Met een focus op duurzaamheid, ecologie en efficiëntie, streven we ernaar om een verschil te maken in de manier waarop bedrijven en gemeenschappen omgaan met hun omgeving.

 

Wat Onderscheidt Ons?

 

Duurzame Expertise

Bij Innogreen BV hebben we een team van experts met diepgaande kennis van duurzame ontwikkeling. We zijn trots op onze expertise en ons vermogen om op maat gemaakte groene oplossingen te bieden die voldoen aan de unieke behoeften van onze klanten.

 

Innovatieve Producten

Onze toewijding aan innovatie drijft ons om voortdurend nieuwe producten te ontwikkelen die niet alleen voldoen aan, maar vaak overtreffen, de strengste milieunormen. We geloven dat duurzaamheid en innovatie hand in hand gaan, en we streven ernaar om grenzen te verleggen in de groene sector.

 

Klantgerichtheid

Bij Innogreen BV staat de klant centraal. We begrijpen dat elke klant unieke behoeften en doelen heeft, en we werken nauw samen met hen om op maat gemaakte oplossingen te bieden. Onze klantgerichtheid is een hoeksteen van ons bedrijf, en we streven naar langdurige relaties gebaseerd op vertrouwen en succes.

 

Onze Diensten

 

Duurzaam Advies

Onze experts staan klaar om advies te geven op het gebied van groene strategieën, milieuvriendelijke praktijken en duurzame ontwikkeling. En natuurlijk adviseren wij onze klanten over de beste toepassing van onze producten voor de eindklant.

 

Groene Producten

Ontdek onze uitgebreide reeks groene producten, variërend van ecologische meststoffen tot waterbesparende systemen, die bijdragen aan een duurzame leefomgeving.

 

Opleiding en Training

Wij delen onze kennis en expertise met trainingen en lezingen, zodat hoveniers en bedrijven zelf een positieve impact kunnen hebben op het milieu.

 

Neem Contact Met Ons Op

Wil je meer weten over hoe Innogreen BV jouw bedrijf of gemeenschap groener kan maken? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Samen kunnen we werken aan een duurzame toekomst.

 

Met vriendelijke groet,


Namens het hele team van Innogreen B.V.

Ruud Snijders

Directeur

 


Innogreen is als lid/partner betrokken bij:


NL Greenlabel

Appeltern Adventure Gardens

Wilde Weelde

Duurzaamste Hovenier

Stichting Steenbreek

Fibl - Skal

MVO NederlandInnogreen:


Vacatures

Privacyverklaring