NL Green_tuinlabel.jpg


NL Greenlabel partner

Partner in duurzaamheid

Omdat we duurzaamheid belangrijk vinden en dit graag meetbaar zien zijn we partner van NL Greenlabel. Zij helpen om duurzame ambities meetbaar te maken en daadwerkelijk te komen tot een aantoonbare gezonde woon-, werk- en leefomgeving waarbij groen en duurzaam centraal staan. Zo helpen zij bij het inspireren en verbinden van mensen die duurzame keuzes willen maken bij de inrichting van bijvoorbeeld tuinen, parken, bedrijventerreinen en woonwijken. Als partner van NL Greenlabel dragen wij bij aan deze boodschap en zetten ons actief in voor dezelfde waarden. Dit komt mede tot uiting in ons initiatief tot de jaarlijkse verkiezing van de Duurzaamste Hovenier.


A- label gecertificeerd

Onze producten zijn gecertificeerd met een A label! Dit is de hoogst mogelijke score. Dit geldt voor onze meststoffen en bodemverbeteraars. De certificering is een manier om duurzaamheid van producten en de keuze daarin transparant te maken. Iedere drie jaar worden de producten opnieuw beoordeeld op hun score. Onderdelen als grondstoffen, transport en de samenhang in de keten zijn beoordelingscriteria. NL Greenlabel maakt daarbij gebruik van onafhankelijke partijen die de beoordelingen uitvoeren en scores toekennen.


Maak werk van duurzaamheid en voeg onze producten toe aan uw groenbestek voor projecten of beheer binnen uw gemeente. U vindt ze via de pagina Downloads


Innogreen Certificaat Bodemverbeteraars

Innogreen Certificaat Meststoffen


Website NL Greenlabel