Bloemenpark Appeltern partner


Innogreen B.V.: Uw Partner in Duurzame Groenvoorzieningsoplossingen in Werkendam, en de Samenwerking met Bloemenpark Appeltern

 

Innogreen B.V., gevestigd in Werkendam, is de voorkeursgroothandel voor hoveniers en groenvoorzieners op het gebied van organische meststoffen, natuurlijke bestrijdingsmiddelen, bodemverbeteraars en gespecialiseerde diensten voor bodemonderzoek en advies. In onze nieuwe samenwerking met bloemenpark Appeltern, streven wij naar duurzame oplossingen die niet alleen prachtige, maar ook ecologisch verantwoorde buitenruimtes creëren.

 

Organische Meststoffen voor Gediversifieerde Tuinen

 

Hoveniers streven naar het creëren van gevarieerde en weelderige tuinen. Innogreen begrijpt deze behoefte en biedt een uitgebreid assortiment organische meststoffen die de bodem voeden en zorgen voor een gezonde groei van planten en bloemen. Ook bij bloemenpark Appeltern worden onze meststoffen getest door het tuinteam, dat bestaat uit ervaren Hoveniers, zo kunnen zij ervaren dat onze producten voldoen aan  de hoogste normen van diversiteit en bloei.

 

Natuurlijke Bestrijdingsmiddelen voor Duurzaam Tuinbeheer

 

Chemische bestrijdingsmiddelen kunnen schadelijk zijn voor zowel planten als het milieu. Innogreen voorziet hoveniers van natuurlijke bestrijdingsmiddelen die effectieve plaagbeheersing bieden zonder schade toe te brengen aan de omgeving. Ook in de samenwerking met bloemenpark Appeltern worden deze oplossingen toegepast bij de unieke behoeften van diverse flora, wat bijdraagt aan duurzaam tuinbeheer in uiteenlopende situaties.

 

Bodemverbeteraars voor Optimaal Grondgebruik

 

Een gezonde basis is essentieel voor elke tuin. Innogreen levert hoogwaardige bodemverbeteraars die speciaal zijn ontworpen om de bodemstructuur te optimaliseren. Dankzij de toepassing van onze producten bij bloemenpark Appeltern worden onze producten toegepast in de natuurlijke omgeving, wat resulteert in optimale groeiomstandigheden voor tuinen die floreren.

 

Gespecialiseerd Bodemonderzoek en Advies op Maat

 

Naast hoogwaardige producten biedt Innogreen gespecialiseerde diensten voor bodemonderzoek en advies. Hoveniers kunnen vertrouwen op de expertise van het Innogreen-team waarbij we streven naar gedetailleerde analyses en op maat gemaakte adviezen, waardoor tuinen ontworpen en onderhouden kunnen worden met een harmonieus evenwicht tussen mens en natuur.

 

Door dit partnerschap voor duurzame groenvoorzieningsoplossingen creëren we buitenruimtes die niet alleen voldoen aan esthetische verwachtingen, maar ook bijdragen aan de biodiversiteit en het behoud van natuurlijke schoonheid.


Bloemenpark Appeltern

 

Bloemenpark Appeltern is aangelegd om zoveel mogelijk mensen te kunnen inspireren en adviseren over hun tuin. De meer dan 200 model tuinen zijn allemaal anders qua stijl en beleving. 

Het park is gemaakt om iedereen te helpen en natuurlijk ook om alles in de praktijk te laten ervaren. 

Appeltern en Innogreen vullen elkaar prima aan bij het overdragen van hun kennis over de bodem, plantengroei en biodiversiteit. In het park worden de Innogreen producten toegepast en soms ook getest om samen nog wijzer te worden en ervan te leren. 

Samen staan we voor een groener, kleurrijker en mooier Nederland.