Zomer-Vitaal NPK 6-3-9 + 2 MgO + WA (uitvloeier)

NIET MEER LEVERBAAR!


Zomer-Vitaal© van Innogreen is een meststof die inspeelt op de klimaatproblemen. Lange perioden van droogte en hitte zorgen ervoor dat vocht en voeding steeds moeilijker opneembaar is. Hierdoor ontstaan problemen op gazons en in borders. Zomer-Vitaal© is een meststof met een natuurlijke uitvloeier (wetting agent). Hierdoor wordt water (zelfs dauw) beter verdeeld en verder de grond in getrokken. Droogte plekken kunnen hierdoor verdwijnen en het gazon en/of de border zullen weer herstellen. De meststof kan curatief of preventief worden toegepast en werkt tot 3 maanden door. Ook kan Zomer-Vitaal door de grond gemengd worden voor het inzaaien of het leggen van graszoden.


Zomervitaal_klein.jpg

  • de meststof die droogteproblemen beperkt 
  • bevat een natuurlijke (plantaardige) uitvloeier 
  • trekt vocht beter de grond in 
  • meststof voor borders en gazons 
  • werkt tot 3 maanden door 
  • stimuleert het bodemecosysteem

 

Verpakking(en):

25 kg

 

Dosering algemeen advies per 100 m²:

6 - 8 kg per strooibeurt

 


Voor een optimaal resultaat adviseren we de juiste dosering door één van onze adviseurs te laten bepalen aan de hand van de bodemgesteldheid. 


Kenniscentrum

In ons kenniscentrum delen wij informatie over inhoudsstoffen, insecten, schimmels, plagen en ziekte en andere onderwerpen.


Daar Innogreen BV over het gebruik, de opslag alsmede het onjuist toepassen van haar producten geen controle kan uitoefenen, kan geen aansprakelijkheid aanvaard worden voor verminderde werking of eventuele schade.  


Productblad PDF

 

Terug naar Meststoffen

Download onze digitale groengids voor een compleet overzicht van onze producten