Gazon.jpg


Mosvrij-Bio gazon

Mosvrij-Bio gazon is een innovatieve, vloeibare meststof met een gebalanceerde samenstelling van NPK 1,5-0-6, ontworpen om uw gazon te verrijken. Met een zorgvuldig gekozen formule biedt het niet alleen voedingsstoffen voor een gezond grasveld, maar heeft het ook een indirecte werking ter bevordering van een weelderige grasgroei waarin mos minder kans krijgt.

Mosvrij -Bio gazon is volledig samengesteld uit plantaardige ingrediënten waardoor ook de veiligheid van gebruik op het gazon wordt gewaarborgd.

Na het aanbrengen van Mosvrij-Bio gazon wordt geadviseerd om het product gedurende 2 tot 3 weken te laten inwerken, waarna het grasveld zal floreren. Voor een optimale verzorging van het gazon raden we vervolgens aan om te verticuteren, beluchten en doorzaaien.

Dit veelzijdige product kan ook gericht worden toegepast op specifieke plekken waar ongewenste mosvorming vaak voorkomen, waardoor het een effectieve oplossing is voor lokale problemen.
Het is echter belangrijk om Mosvrij-Bio gazon niet te mengen met andere producten om de gewenste resultaten te waarborgen.

Voor het gebruik van Mosvrij-Bio gazon is geen spuitlicentie nodig voor gebruik. Met Mosvrij-Bio gazon bieden we u een eenvoudige en efficiënte oplossing voor een gezond en weelderig gazon, zonder gedoe met vergunningen of complexe toepassingsvereisten. 

 

Toepassing Mosvrij-Bio gazon

Mosvrij bio vloeibaar.jpg

  • verdringt het mos in gazons
  • is zuinig in gebruik
  • tast het bodemleven niet aan
  • 100% natuurlijk (plantaardig)
  • verbetert de kleur
  • bruikbaar t/m september
  • voor plekgewijze toepassing of volledig gazon

 

Inhoud:

organisch gebonden stikstof, kaliumoxide


Verpakking(en):

5 - 20 liter

 

Dosering algemeen advies:

1 liter Mosvrij-Bio gazon op 9 liter water

* toepassen vanaf 10 graden van maart t/m september

* niet toepassen op bestrating of andere verharde oppervlakten


Voor een optimaal resultaat adviseren we de juiste dosering door één van onze adviseurs te laten bepalen aan de hand van de bodemgesteldheid. 


Kenniscentrum

In ons kenniscentrum delen wij informatie over inhoudsstoffen, insecten, schimmels, plagen en ziekte en andere onderwerpen.


Daar Innogreen BV over het gebruik, de opslag alsmede het onjuist toepassen van haar producten geen controle kan uitoefenen, kan geen aansprakelijkheid aanvaard worden voor verminderde werking of eventuele schade.Productfolder PDF

 

<<<<<< Terug naar Gewasbescherming en nuttige insecten