StructuurA_hoop.jpg


Structuur-Actief Rhodo

Verbeter de Bodemstructuur en Stimuleer de Groei van Zuurminnende Planten met Innogreen Structuur-Actief Rhodo®

Innogreen Structuur-Actief Rhodo® is speciaal ontwikkeld als een veelzijdige oplossing voor grondverbetering bij zuurminnende planten. Met een rijke samenstelling is deze bodemverbeteraar ideaal voor zowel het aanplanten als verplanten van Rhododendrons, Azalea's, Pieris, heide, Skimmia, en andere zuurminnende planten. De unieke mix van ingrediënten maakt het een onmisbare grondverbeteraar voor een gezonde en weelderige groei.

 

Hoogwaardige Bodemverbeteraar Verrijkt met Micro-organismen en Natuurlijk Fosfaat

Innogreen Structuur-Actief Rhodo® is niet zomaar een bodemverbeteraar; het is een geavanceerde formule verrijkt met micro-organismen en natuurlijk fosfaat. Deze combinatie is specifiek ontworpen om de aan- en verplant van zuurminnende vaste planten, bomen en heesters te optimaliseren, met als resultaat een algehele verbetering van de bodemstructuur.

 

Krachtige Werking voor Optimaal Wortelsysteem

Dankzij de speciale samenstelling van Structuur-Actief Rhodo® slaan de planten beter aan en wordt de bodemstructuur aanzienlijk verbeterd. De toevoeging van organische voedingsstoffen, extra fosfaat, Mycorrhizae, en andere bodembacteriën en schimmels zorgt voor een versnelde beworteling en activering van het bodemecosysteem.


Toepassing Structuur-Actief Rhodo®

 • bevat nuttig bodemleven
 • optimale beworteling en aanslag
 • verbetert de structuur
 • verhoogt gehalte organische stof
 • aanplantgrond voor zuurminnende planten
 • activatie van het bodemecosysteem
 • bevordering van het natuurlijke biologische evenwicht


Inhoud:

Natuurfosfaat, veen, groencompost, houtsnippers, ectomycorrhiza, endomycorrhiza, actinomyceten, zeewier en humuszuren. 


Verpakking(en):

 • Zak van 40 liter (art. 85505RA/70 st. p.pallet)
 • Bigbag van 2 m³ (art. 85505RAD)
 • Losgestort per m3 ( art. 855055RAL)

 

Jaarrond Toepasbaar voor Duurzaam Resultaat

Structuur-Actief Rhodo® kan het hele jaar door worden toegepast, waardoor het een essentieel middel is om inboet te voorkomen. Versterk de gezondheid en groei van je zuurminnende planten met deze innovatieve bodemverbeteraar. 


Dosering advies per 100 m²:

 •  2 m³ (20 liter per m²) doorspitten met de bestaande grond tot ± 30 cm diep
 •  Bij grote heesters/bomen: 200 / 250 liter per m³ plantgat


altijd homogeen vermengen met de aanwezige grond!

Meng je 1 deel Structuur-Actief Rhodo met 2 delen van de bestaande tuingrond. Deze gebruiksvriendelijke formule maakt het eenvoudig om de bodemstructuur van jouw tuin te verbeteren.


Voor een optimaal resultaat adviseren we de juiste dosering door één van onze adviseurs te laten bepalen aan de hand van de bodemgesteldheid. 


Kenniscentrum

In ons kenniscentrum delen wij informatie over inhoudsstoffen, insecten, schimmels, plagen en ziekte en andere onderwerpen.


Daar Innogreen BV over het gebruik, de opslag alsmede het onjuist toepassen van haar producten geen controle kan uitoefenen, kan geen aansprakelijkheid aanvaard worden voor verminderde werking of eventuele schade.  


 

Productfolder PDF

 

Terug naar Bodemverbetering en potgrond