Adalia_blad - kopie.jpg


Vuilvrij-Bio groene aanslagreiniger

Efficiënte en Milieuvriendelijke Oppervlaktereiniging Zonder Schrobben!

Vuilvrij-Bio is een effectieve oppervlaktereiniger op natuurlijke basis, geformuleerd met krachtige enzymen. Het is het ideale reinigingsmiddel voor het verwijderen van atmosferische vervuiling zoals muren, tegels (sierbestrating), schuttingen en kunststoffen. De enzymen werken op een natuurlijke wijze om aanslag te verwijderen, waardoor eindeloos schrobben en boenen verleden tijd zijn.
Ontdek de moeiteloze reinigingsefficiëntie van Vuilvrij-Bio en geniet van een vlekkeloos resultaat zonder agressieve chemicaliën. 


Vuilvrij-Bio©

Vuivrij-Bio kl_homepag..jpg

  • 100% natuurlijk
  • verwijderd allerlei soorten aanslag
  • schrobben niet nodig
  • geen spuitlicentie nodig

 

Samenstelling Vuilvrij-Bio©: 

Enzymen, water, natuurlijke emulgator.


Verpakking(en):

5 liter

 

Dosering algemeen advies:

1 liter op 1 - 4 liter water (afhankelijk van de vervuiling en ondergrond). Opbrengen vanaf ± 8 graden met rugspuit (fijne nevel) op droge of licht vochtige ondergrond.

 

Aanvullende informatie:

Opbrengen met rugspuit, fijne nevel. Buiten bereik van kinderen bewaren. S 25 Aanraking met ogen vermijden. S13 Verwijderd houden van eet– of drinkwaren en diervoeders. S20/21 Niet eten of drinken tijdens het gebruik. Bewaren tussen 5 en 25°C, uit de zon. 


LET OP!

* Niet toepassen bij extreem hoge temperaturen of wanneer de ondergrond kouder is als 8 graden. Bij voorkeur niet toepassen wanneer er binnen 24 uur regen wordt verwacht. 

 


Productfolder PDF

 

Terug naar Gewasbescherming en nuttige insecten