BioHaag 7-3-8 + 2 Mgo + Mycorrhizae

BioHaag© bevat een speciale mix van Mycorrhizae die geschikt zijn om een symbiose aan te gaan met beuken, diverse bomen en heesters. Door het gebruik van diverse soorten Mycorrhizae is de kans op succes erg groot. De mix kan door de grond in het plantgat of door bomenzand gemengd worden. Bij bestaande hagen langs de haag strooien en licht inwerken. Van belang bij toepassing is om contact met de wortels te maken en de omstandigheden voor de sporen te optimaliseren, zodat deze goed kunnen kiemen. Om die reden gebruiken we diverse draagstoffen, zoals suikers. Daarbij bevat het natuurlijke fosfaten die de beworteling stimuleren. De uitgangssituatie van de bodem bepaalt in belangrijke mate de dosering. De juiste pH, de bodemstructuur, de al aanwezige voedingsstoffen, het gehalte aan organische stof, het vochtvasthoudend vermogen van de bodem enz.

 

BioHaag© is een meststof speciaal voor hagen ontwikkeld die o.a. diverse mycorrhiza's bevat. Deze nuttige bodemschimmels gaan een symbiose (samenwerking) aan met de wortels van de plant. Zo is deze meststof o.a. zeer geschikt voor toepassing bij beuken (zowel Fagus als Carpinus). Er ontstaat een betere opname van voeding en de plant is beter beschermt tegen ziektes.

BioHaag© kan zowel bij aanplant als onderhoud worden toegepast.

 

Toepassing BioHaag©:

  • BioHaag_zak - klein.jpgspeciaal voor hagen
  • bijzonder geschikt voor beuken
  • verbeterde opname van voeding
  • minder uitval na aanplant
  • met speciale schimmels (mycorrhiza)


Verpakking(en):

10 kg - 25 kg

 

Dosering advies per 100 m²:

8 - 10 kg
of 2 kg per 10 strekkende meter

 

Voor een optimaal resultaat adviseren we de juiste dosering door één van onze adviseurs te laten bepalen aan de hand van de bodemgesteldheid. 


Kenniscentrum

In ons kenniscentrum delen wij informatie over inhoudsstoffen, insecten, schimmels, plagen en ziekte en andere onderwerpen.

Daar Innogreen BV over het gebruik, de opslag alsmede het onjuist toepassen van haar producten geen controle kan uitoefenen, kan geen aansprakelijkheid aanvaard worden voor verminderde werking of eventuele schade.  


Productfolder PDF


Ook leuk om te lezen:

BioHaag: Groene revolutie in plantvoeding en -weerbaarheid

ontdek-de-kracht-van-mycorrhizae
<<<<<< Terug naar meststoffen