Gazon.jpg


GrasZo 9-3-9 + 3 Mgo met humifirst


Samengestelde organische meststof voor het gazon

Een diepgroen gazon: het ideale tapijt voor de tuin.

Een stevige diepgewortelde, donkergroene, dichte grasmat is de perfecte ondergrond voor het beoefenen van sport, spel en natuurlijk recreatie. 


Met GrasZó bieden we een complete gazonmeststof voor het siergazon en speelgazon. Onze GrasZó combineert de beste ingrediënten voor een organische gazonmeststof met de beste micro-organismen en humuszuren in één product. Innogreen GrasZó zorgt voor gezonde groei en geeft een diepgroene kleur. De toegevoegde micro-organismen voeden en versterken het bodemecosysteem. Zo wordt voeding gegeven en de weerstand van de grasmat verhoogd. Gebruik GrasZó in het voorjaar en de zomer voor een optimaal resultaat. Gebruik Vabomix2 als najaarsmest voor het gazon en maak gebruik van onze RoboGazon meststof wanneer een robotmaaier wordt ingezet.

 

Voordelen GrasZó organische meststof voor het Gazon

Graszo_klein.jpg

  • verbetert beworteling
  • is zuinig in gebruik
  • geeft rustige groei en een diepgroene kleur
  • verhoogt de weerstand van het gras
  • geeft een hogere droogte tolerantie

 

Inhoud GrasZó gazon meststof:

GrasZó bevat stikstof Totaal (N) waarvan; organische stikstof afkomstig van: verenmeel, beendermeel, meel van oliehoudende zaden en cacaodoppen. Ureumstikstof, fosforzuuranhydride en neutraal ammoniumcitraat, kaliumoxyde, magnesiumoxyde (MgO), organische stof, Mycorrhizae, zeewieren, humuszuren, enzymen en diverse micro-organismen.


GrasZó is verkrijgbaar in:

10 kg - 25 kg

 

Algemeen dosering advies per 100 m²:

In het voorjaar 10 kg per strooibeurt

In de zomer 8 kg per strooibeurt


NB: Bevat dierlijke eiwitten. Vee mag niet op het land komen gedurende tenminste 21 dagen na het gebruik van deze meststof. 


* Voor een optimaal resultaat adviseren we de juiste dosering door één van onze adviseurs te laten bepalen aan de hand van de bodemgesteldheid. Wanneer er bijvoorbeeld ziekte en plagen in het gras aanwezig zijn kunnen onze adviseurs u meer vertellen over het verbeteren van het bodemleven door de inzet van bijvoorbeeld BioBodem.


Kenniscentrum

In ons kenniscentrum delen wij informatie over inhoudsstoffen, insecten, schimmels, plagen en ziekte en andere onderwerpen. 


Disclaimer

Daar Innogreen BV over het gebruik, de opslag alsmede onjuist toepassen van haar producten geen controle kan uitoefenen, kan geen aansprakelijkheid aanvaard worden voor verminderde werking of eventuele schade.


Download de productfolder PDF

Download het bemestingsschema voor gras, borders, hagen en groene daken.

 << naar Meststoffen