FIBL.png

lelies kas.jpg


Eco teler

Gezond eten is een thema dat de laatste jaren enorm actueel is geworden. Naast het belang van goede voeding is het proces van de ontwikkeling ook een aandachtspunt geworden. Het inperken van het gebruik van kunstmeststoffen en bestrijdingsmiddelen zijn daarbij belangrijke factoren. Behalve dat mensen zelf aan de slag gaan in een moestuin, zijn de Eco telers een groeide groep afnemers geworden. Wij hebben gecertificeerde (Skal/FiBL) producten om deze teelt op te zetten en vitaal te houden.

 

Passende producten

Innogreen heeft meerdere passende producten om dit laatste te realiseren. Of het nu gaat om een Eco meststoffen lijn, natuurlijke gewasbeschermingsmiddelen, plantversterkers of nuttige insecten, wij kunnen deze leveren. We geven advies over de toepassing en denken graag met u mee bij eventuele problemen.


Een bruikbaar advies

Samen met u kijken we naar de omstandigheden in de bodem. Middels een bodemonderzoek krijgen we inzicht in de tekortkomingen. Zo kunnen we een bemestingsplan op maat maken. Uiteraard monitoren we samen met u de voortgang zodat we daar waar nodig kunnen bijsturen. 

 

Veel gebruikte producten voor de Eco kweek:

* ECO groei, ECO bloei, ECO standaard, ECO PL mix, Fosfaat Mix, Vinassekali, BioBodem, BioLasse en Korect zijn gecertificeerd en voldoen aan de eisen van Skal en FiBL.

 

Voor een volledig overzicht ga naar onze pagina Producten

 

Download onze: Digitale Groengids

 

Terug naar Afnemers