Boombak_water.jpg

 

bijen.JPG

 


Diensten en producten voor gemeenten

Innogreen voorziet gemeenten van adviezen en producten ten aanzien van duurzaam beheer van het groen in de openbare ruimte. Van de aan- en verplant tot renovatie van plantsoenen, groenstroken en grasvelden. Dit doen wij bijvoorbeeld met bodemonderzoek en passende probleemoplossende producten.

 

Circulair (grond)beheer

Als gemeente is circulair werken gewenst en dit geeft meerwaarde aan het groen. Door bestaande gronden te verbeteren kan veel worden gewonnen. U werkt met gebiedseigen grond, bespaart in onnodig transport van ‘nieuwe’ grond en creëert maatwerk voor het gewenste gewas. Vaak zijn gronden prima te gebruiken door er, op basis van de uitslag van een bodemmonster, voeding of bodemverbetering aan toe te voegen.

 

Samenwerking

Innogreen gelooft in de kracht van samenwerking. We werken dan ook samen met betrouwbare partners om kennis te delen en u als klant te ontzorgen. We ondersteunen elkaar met onze kennis, producten en diensten. Op deze manier kunnen we een verscheidenheid aan projecten realiseren. Samen voor duurzaam en circulair groenbeheer!

 

Bestekteksten

Als bestekschrijver voor een gemeente, groenbedrijf of adviesbureau is het prettig een duidelijke leidraad te hebben in de vorm van bestekteksten. Zo bent u verzekerd van een juiste voorschrijving en advisering qua toepassing van onze producten en diensten. We hebben voor de belangrijkste producten bestekteksten geschreven. Mocht u een product willen voorschrijven dat niet in het document is opgenomen dan helpen wij u graag met een tekst op maat. Voor onze bestekteksten klik hier . Voor een praktisch overzicht van de toe te passen bemesting voor de buitendienst bekijk ons Strooischema

 

Veel gebruikte producten door gemeenten en adviseurs:

 

 

Voor een volledig overzicht ga naar onze pagina Producten


Voor onze uitgebreide brochure: Groengids 2020

 

Terug naar Afnemers