Hovenier & Groenvoorziener

Sinds het ontstaan van Innogreen zijn de hoveniers en groenvoorzieners vaste afnemers van onze producten. Door onze affiniteit met het groen en alles wat leeft is dit een goede match. We vinden het belangrijk om producten te leveren die onze klanten de kans geeft zich te onderscheiden. Hoveniers en groenvoorzieners die onze producten gebruiken hebben oog voor duurzaamheid, kwaliteit, zijn trots op hun vak en willen hun klanten iets extra’s bieden.

 

Onderscheidend vermogen

Onze producten zijn niet overal gemakkelijk te verkrijgen en dat heeft een reden. Het geeft meerwaarde om producten te gebruiken die een klant niet overal zelf kan kopen. Onze adviseurs bieden de ondersteuning. Met tips voor het gebruik, type toepassing per product en bodembemonstering wordt u ontzorgt. Daarnaast bieden we met onze seminars in de winter en voorlichting bij bedrijven intern een meerwaarde voor u als vakman!


Een compleet productpakket

Ons vak is breed en vraagt om maatwerk op vele fronten, dit mag u ook verlangen van een leverancier. Als Innogreen leveren we daarom niet alleen onze eigen meststoffen , bodemverbeteraars en biologische gewasbeschermingsmiddelen Uiteraard kunt u bij ons ook terecht voor graszaden, bloemenmengsels en nuttige insecten zoals aaltjes en Adalia. Hierbij maken we gebruik van erkende partners zodat kwaliteit en kennis van deze producten gewaarborgd zijn. 

 

Veel gebruikte producten door hoveniers en groenvoorzieners:

 

 

Voor een volledig overzicht ga naar onze pagina Producten of download onze digitale groengids


Voor een handleiding van het toepassen van meststoffen: Bemestingsschema 

 

Terug naar Afnemers